
Selv om enkelte medlemmer av Supperådet både har, og har hatt, interesser i konkurrerende publikasjoner, klarer vi ikke legge skjul på at vi liker Dagens Næringsliv godt. Avisen er så som så på økonomi og samfunn, men mat, drikke, suppe og annet livsstilsstoff tar de meget seriøst. Av ukjent grunn ble ikke deres bilag D2 distribuert i dag, men frykt ikke, dere finner den på nett. Forsiden av dagens D2 er viet til et fenomen vi bak Suppebloggen ikke uventet har latt oss facinere av i det siste; matblogger.
I The Times' kåring av verdens beste matblogger i fjor endte Aran Goyogas blogg Canelle et Vanille på andreplass, og vi leser til vår store glede at SUPPE er blant den maten hun setter aller mest pris på. Bloggeren Nicky Stich trekker frem gazpacho som en personlig favoritt, mens Luisa Weiss elsker tomater. Tenk det.
Ifølge en amerikansk forsker er "den typiske matblogger en ung (mellom 25 og 34 år ), barnløs kvinne i fast forhold. Hun leser oftere matblogger enn tradisjonell matjournalistikk, men mener at også tradisjonell matjournalistikk spiller en viktig rolle i det kulinariske landskapet". Kun to av Supperådets medlemmer går inn under denne karakteristikken...
Ønsker du å lese artikkelen, gå inn på dn.no. Og lurer du på hvor det ble av dagens D2, så fikk jeg et tips av en kollega av meg på mail mens jeg skrev dette. Se her!
Ha en fin helg og ta til deg mye flytende næring!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar